Matstudion

Värdesätter du att konferera, ha en kickoff eller en bättre middag helt privat, med egen kock i en härlig skärgårdsmiljö? Då har du kommit rätt.

1 timmes bilfärd från Stockholm city vackert beläget vid Åkeröfjärden på Rådmansö ligger vårt hus och matstudio. Hit är ni är hjärtligt välkomna på Unika middagar, Aktiv matlagning eller om ni önskar att Konferera. Vi sätter upp till 18 gäster.

Vill ni så kan ni kombinera ert besök med skärgårdsaktiviteter så som Ribbåt, fiske, paddling eller bastuflotte. Bor gör man på något av hotellen ca 15 minuter därifrån.

Matstudion går även att hyra för Foto- och filmproduktioner.

Varmt välkomna hem till oss och Min Matstudio!
Fredagskocken, Mattias Larsson & Cecilia Hagerling Larsson

Matstudion

Priser

Priser

Priserna är ex moms och gäller när sällskapet är mellan 10-18 personer.
Priserna inkluderar, lokalhyra och personal samt vid konferenser även snacks, mineralvatten, kaffe och utrustning.

”Vi vill skapa en personlig måltid av intressanta råvaror och skräddarsyr måltiderna efter era önskemål” 

Konferens

Hemma hos oss i Matstudion skapar vi personliga konferenser i en härlig hemmamiljö. Ni kommer att få en smakfull konferens där ni konfererar och äter vid samma bord. Vill ni koppla upp er så har vi en 65-tums-skärm som ni enkelt kopplar upp er på.
 

1500:-/person, ex moms
Förmiddagsfika, 2-rätters lunch och eftermiddagsfika

Hemma hos oss i Matstudion skapar vi personliga konferenser i en härlig hemmamiljö. Ni kommer att få en smakfull konferens där ni konfererar och äter vid samma bord. Vill ni koppla upp er så har vi en 65-tums-skärm som ni enkelt kopplar upp er på.

2900:-/person, ex moms
Förmiddagsfika, 2-rätters lunch, middag som innefattar 3 smaker vid köksön och därefter är ni med och lagar en 4-rätters meny

Hemma hos oss i Matstudion skapar vi personliga konferenser i en härlig hemmamiljö. Ni kommer att få en smakfull konferens där ni konfererar och äter vid samma bord. Vill ni koppla upp er så har vi en 65-tums-skärm som ni enkelt kopplar upp er på.

3150:-/person, ex moms
Förmiddagsfika, 2-rätters lunch, middag som innefattar 3 smaker vid köksön och därefter en 5-rätters meny

Middagar

Vågar ni kasta er in i smakens och doftens magiska värld? Vill ni vara med och ta del av samt utforska smakens och doftens magiska värld och kanske efter lite tankar och smaker bli en matlagare av världsklass eller i allra fall lite bättre än tidigare och med all möjlighet att bli vassare i köket.

Aktiv Matlagning 1900:-/person, ex moms
Inklusive vinpaket ca 2400:- person, ex moms
Ni får 3 smaker vid köksön och därefter är ni med och lagar och avnjuter en 4-rätters meny

Vad är en Unik middag? Jo, det är en personlig middag som vi skräddarsyr för just dig och ditt sällskap. Vi skapar en stor härlig meny med personliga smaker och intressanta råvaror.

Avsmakningsmeny 2150:-/person, ex moms
Inklusive vinpaket ca 2750:-/person, ex moms
Ni får 4 smaker vid köksön och därefter en 5-rätters meny

Våra tillägg;

Tillägg, unika råvaror 100 – 1000:-/person, ex moms
Vi serverar alltid väl valda och intressanta råvaror men om ni vill unna er det absolut lyxigaste eller något extra så uppgraderar vi gärna middagsmenyn med lite av de finaste råvaror som finns att tillgå ex.vis, störcaviar, Fjällbacka havskräfta, Wagyu, Albatryffel eller liknande. Här får ni gärna komma med önskemål.

Vinprovning (i samband med konferens, aktiv matlagning eller middag) 250:-/person exkl. dryck. 

Hyra studio

Hyr studion för film- och fotoproduktioner
Studion är väl anpassad för fotograferingar av matbilder och filminspelningar av t.ex. matreklam eller matklipp. Studion är ca 60 kvadratmeter har ett härligt ljusinsläpp, vill man inte nyttja ljuset finns mörkläggning.
Studioköket ger en känsla av ett större hemmakök. Det finns öppna ytor och hyllor för egen styling om så önskas. Köket är väl utrustat med all vanlig köksutrustning samt en del specialutrustning listad nedan.

Priser
8-17: 6000 kr , ex moms
8-21: 8500 kr, ex moms
Eventuell, personal och mat offereras separat.

  • Restaurangdiskmaskin
  • Hushållsdiskmaskin
  • 90 cm bred spishäll
  • 2 kombimikro
  • 2 ugnar
  • Chillblaster
  • Vacmaskin
  • En stor restaurangkyl
  • KitchenAid + matberedare
  • En hel del rekvisita i form av olika porslin, skålar, fat, bestick, dukar etc.

Allmänna frågor

Ja, absolut, men kostnaden blir samma som för 10 personer.

Det beror på att vi har samma kostnader för tex personal, lokal etc. Men det vi kan göra då är att uppgradera era råvaror till en lyxigare meny utan extra kostnad.

Alla förfrågningar är välkomna, det är bara att maila er förfrågan här.

Nej, men det finns fler fina boendealternativ ca 15 minuter med bil eller båt härifrån. Vill ni ha hjälp att boka så ordnar vi det.

Med bil, buss eller båt. Vi hjälper er gärna att boka transport.

Ja, framförallt tycker vi att ni ska göra det i samband med en konferens, aktivitet eller middag.

Självklart är vi flyttbara och älskar att komma ut till nya miljöer.
Vad det kostar beror ju förstås på hur många ni är och vad som önskas men generellt sätt är det lite mer kostsamt att flytta en ”restaurang” än att ni komma till restaurangen.

Ja. Hemma hos oss i Matstudion kommer ni att konferera och äta vid samma bord. Vill ni koppla upp er så har vi en 65-tums-skärm som ni enkelt kopplar upp er på.

Kom i kontakt

Vill du veta mer?

Varmt välkomna att kontakta oss för att få veta mer.