Beställ event & catering

Event & Catering

Event & Catering för fest, på jobbet, hemma eller i vår Matstudio. 

Catering

Fest på jobbet, hemma eller i vår Matstudio?

Ska du bjuda kunder, leverantörer eller anställda på en festlighet? Eller ska du ordna releaseparty för en ny produkt eller inviga en ny butik? Oavsett vilket så är god mat och dryck alltid viktigt för att dagen eller kvällen ska bli lyckad.

Vi kommer ut till dig och serverar allt från buffé till avsmakningsmeny. Vi kan även bygga om era lokaler till en restaurang eller festlokal för en kväll.

Är det dags för bröllop, födelsedagskalas eller vill ni bara unna er en härlig kväll. Vi skräddarsyr er tillställning oavsett om ni vill vara med och laga maten, få en buffé eller en härlig meny levererad, alltid med personal.

Vill ni veta mer om vår Matstudio kolla in här

Har du frågor om catering eller vill du anlita oss? Skicka ett mail till mattias@moderngastronomi.se!

Matlagningsaktiviteter

Finns det något bättre än att få hänga tillsammans i köket, laga lite mat och samtidigt också bli lite vassare i köket.

Vill man ha det ännu bättre så kan alla våra matlagningsaktiviteter kombineras med en kul vinprovning.

Vi kör dessa aktiviteter på fler platser runt om i landet men har våra bästa lokaler i vår Matstudio på Rådmansö (för 10-18 pers) och i Hyrstudion i Bromma (15-35 pers)

Vi skräddarsyr gärna en aktivitet för er men här kommer våra vanligaste upplägg.

Aktiv matlagning

Vi börjar med en drink och lite snacks. Vi pratar om vad smak och doft egentligen är och hur man får maten att smaka ännu bättre. Därefter är ni med och lagar och avnjuter en 4-5 rätters meny.

”Hela Företaget Bakar” och ”Företagets Mästerkock”.

Är ni ett företagsgäng som gillar mat och gillar att tävla?

I sådana fall sätter vi gärna ihop en idé på där ni kan utmana varandra i ”Hela Företaget Bakar” och/eller ”Företagets Mästerkock”. Efter en liten utmaning lagar ni antingen er egen mat eller så har vi förberett en god meny.

Kvarterets Grillmästare!

Visst finns det en viss prestige i att kunna det där med att kunna grilla? Vem vill inte vara kvarterets grillmästare, den som får till köttet perfekt, den som kan alla grillknep och den som sitter på de magiskt goda recepten.

I denna aktivitet så får ni under ca 30 minuter lära er det mesta som är värt att veta om grillning.

Efter det så får ni vara med och grilla lite av de goda råvaror som vi har med oss. Under tiden ni grillar så dukar vi upp en buffé från Fredagskocken, Mattias Larssons senaste grillbok som ni sen självklart också får med er hem.

Kom i kontakt

Vill du veta mer?

Varmt välkomna att kontakta oss för att få veta mer.