Föreläsning och moderator

forelasningar

FÖRELÄSNINGAR


Mattias Larsson skräddarsyr mat-, dryckes- och inspirationsföreläsningar efter dina önskemål. Föreläsningarna kan gärna kombineras med några spännande smaker.

Njutning är livets motor
Njutning är livets motor är titeln på en av Mattias föreläsningar som handlar om hur njutning är livsviktig för vår motivation och överlevnad. Belöningssystemet i hjärnan har en viktig funktion för vår överlevnad och dess uppgift är att motivera oss. Belöningssystemet är särskilt aktivt i samband med ätande, sex och motion. Föreläsningen är lättsam och underhållande och passar både företagsgrupper och idrottssällskap. Några som tagit del av denna föreläsning är Nike, Nikeblast, Ladies Circle och Mix Megapols tjejplan.

Andra skräddarsydda föreläsningar har handlat om att få in mer vegetabilier i den ordinarie kosten, föreläsningar om att smaksätta med örter, att laga mat med äpplen m.m.

MODERATOR
Mattias Larsson har gjort fler moderatorjobb under mässor, tävlingar och events. Önskar ni att hyra in Mattias Larsson som moderator kontakta oss på mattias@moderngastronomi.se