Jag har blivit med ny bok :)

Hej kära vänner, jag hoppas att ni som mig mig njutit av en fantastisk sommar.
Jag har haft en skön semester med som vanligt riktigt mycket god mat, goda drinkar och goda viner. I våras hade jag otroligt mycket jobb och bland annat så har jag jobbat med nya boken som jag är så glad över.

Vem älskar inte lättlagad och opretentiös mat som bjuder på många smaker och texturer i en och samma tugga, och som man dessutom kan äta med händerna?
I min senaste bok kan ni nörda ner er i det perfekta tortillabrödet och hamburgerbrödet, hur man gör den perfekta hamburgaren, oavsett om du vill göra en växtbaserad eller på det finaste hängmörade köttet.
Men apropå opretentiös så är det helt okej att köpa dina färdiga bröd eller burgare men här i boken hitta de godaste tillbehören och kombinationerna.

Boken beställer ni snabbast och enklast här.

Och om ni vill beställa många och/eller signerade så mailar ni mig på mattias@moderngastronomi.se 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *