Kycklingrecept

I mitt jobb så gör jag ju så många olika och roliga saker. I ungefär 1/3 av min arbetstid så producerar jag recept för böcker, tidningar, webb och också en hel del för olika livsmedelsproducenter. Nedan kommer lite goda recept som jag gjort för Lönneberga kycklingen.

Kyckling är en väldigt tacksam produkt att grilla och man kan variera smakerna så mycket. När jag skapar recept så är det viktigaste att det är gott och nummer 2 att det ska vara enkelt. Min favoritstyckdetalj för att lyckas med kycklingen är kycklinglårfilén, den kan man grilla riktigt hårt så att den får en frasig yta men att den fortfarande saftig. Ett annat tips är att pensla kycklingen med olja innan man grillar för att få en finare yta.

Pröva gärna mina recept. Klicka på receptnamnen för att komma till recepten 🙂

Trevlig helg!

Kycklinglårfilé med hasselnötspesto

Kycklinglårfilé med parmesanostgratinerade färskpotatisar

Kycklingspett “greek style”

Asiatiskt kycklingspett

Kyckling med surkålslaw

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *