Januarimat som alla gillar!

Gott, billigt, nyttigt och klimatsmart!
Den 22/1 är en av årets fattigaste dagar samtidigt som många vill äta nyttigt och också klimatsmart. Kan man få ihop det? Självklart säger jag då god mat inte har med pris att göra, är man duktig på att laga mat, så kan man göra massor av t.ex. linser.
Klimatsmart då? Försök att dra ner på framförallt köttkonsumtion men sluta inte att äta kött, satsa däremot på svenskt kött och ät lite mindre.
Om jag nu ska göra något billigt, klimatsmart och som alla gillar vad gör jag då? Jo, jag gör veganska tacos, det borde väl fungera och gå hem hos alla.
Skulle du vilja äta lite mer veganskt så tycker jag att du ska börja med några av mina tacorecept som jag gjort för Agent Vegan. En grym sajt som jag samarbetar med och som vill få fler att äta lite mer veganskt.
Deras slogan är, När du vill vara vegan för en stund. Jag gillar verkligen den tanken och där kan du hitta massor av inspiration och få ännu mer kunskap kring klimatsmart mat.

Trevlig helg!

På sajten finns det massor av röror, pickels, krämer och färser m.m.

Kolla in denna länk för att komma till några av mina veganska tacorecept 🙂
(fler tacorecept kommer upp vartefter där sen)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *