Vilken kväll!

I Min Matstudio och i mer än 15 år och 3 olika boenden har jag haft vitvaror från Whirlpool. Senaste 10 åren har jag dessutom haft äran att jobba tillsammans med Whirlpool.

Häromdagen hade jag äran att genomföra ett superkul event hemma i Matstudion tillsammans med några vänner, varav en av dom är en ny Whirlpoolambassadör. Den nye Whirlpoolambassadören är ingen mindre än Nina som driver niiinis.se som är en av sveriges största bloggare.
Nina, hennes man och lite andra goda vänner kom hem till oss i Matstudion för en riktigt härlig middag och med genomgång av Whirlpools produkter och lite andra kökstips.

Nina och de andra var mest imponerade av att vi lagade en superkrispig och smakrik potatis på 12 minuter i mikron. Med det kan man ju konstatera att det enklaste vann. Förvisso toppades potatisen med löjrom från Bottenviken och lite smetana, men det är ju fantastiskt att fixa fina ”ugnsbakade” potatisar på under kvarten, det underlättar ju verkligen vardagen, så att man får mer tid över till annat.

Kolla gärna in bilderna nedan.
Den eminente fotografen är; Ida Arvebro

Nina och jag presenterar kvällen

Dukat i Matstudion

Nina får en genomgång av mina Whirlpoolprodukter

Nina förbereder potatisen

12-minuterspotatisen toppad med löjrom och smetana

En perfekt stekt hummer kräver perfekt temperatur

Hummerrätten på G

Den mest uppskattade rätten var denna råstekta hummer med morotscreme, citrusstekt morot, picklade morot och brynt ingefärasmör

Så här såg menyn ut

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *