Grilla!

Hej!
Sitter hemma och har lite kontorstid innan jag ska dra igång och jobba. Ja, jag ska göra ett riktigt jobb idag och imorgon 🙂 det har ju varit väldigt lugnt de senaste veckorna med bara ett par fyllda dagar mot då jag annars denna period jobbar mer eller mindre dygnet runt annars.
Men det är mycket som jag inte kan påverka och tänker att jag får göra det bästa av situationen och det ena är ju faktiskt att kunna vara lite mer ledig och njuta av våren, det andra är att hinna reflektera och utveckla. Och är man ledig hinner man ju grilla, vilket det garanterat blir i helgen. Just nu har jag ingen aning om vad vi kommer att grilla, bara att jag längtar efter den goda grillade smaken.
Härom året gav jag ut kokboken, Fredagskockens Bästa Grilltillbehör och här kommer lite goda recept från den 🙂

Vill ni ha fler grillrecept så sök Grilla och Grillrecept i sökrutan här på min sida.

Trevlig helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *