Nyårsmeny!

Vad ska ni laga till nyår? Jag gillar och brukar hålla det väldigt klassiskt till nyår och det verkar det bli även i år. Det som jag alltid ser till är att det blir mycket och framförallt väldigt god Champagne. Och när vi ändå är inne på Champagne, i mitt förra inlägg (bläddra ner) så finns info om när årets Champagneresa går av stapeln, vad som ingår och vad den kostar. Vi släppte den härom dagen och det finns platser kvar så vill ni göra en häftig resa, så gå då in och boka här; https://www.special-resor.se/resor/res-till-champagne-med-fredagskocken

Njut av ett riktigt gott nytt år!

Hur du lyckas med din oxfilé!
Men nu åter till nyårsmaten. Kolla in mitt förslag och recept nedan och kommer ni att laga oxfilé så kan ni också kolla in detta klipp som jag gjorde för Aftonbladet 🙂  eller detta för TV4 🙂

Förrätt;
En fräsch hackad råbiff med dillcreme och syrade rotfrukter som jag gjort för Allt Om Mat

Varmrätt;
Smaskig och lyxig varmrätt som jag gjort för Allt Om Mat, Hälleflundra med kungskrabba, brynt smör och brysselkål

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *