Halloumirecept!

När jag prövade Halloumi första gången så dissade jag den ordentligt, då jag tyckte att den mest smakade salt och hade en tråkig gnisslig konsistens. Problemet var ju förstås att jag inte hade en aning om att och hur den skulle tillagas + att det kanske var en mindre bra kvalité.
Idag finns det många bra och goda halloumisar ute i butikerna idag och får ni möjlighet så testa gärna en svensk “gårdshalloumi” Jag har prövat ett par svenska som har varit suveränt goda, oftast med en mycket nötigare och smörigare smak än den traditionella.

Nu har jag haft äran att spela in 5 Halloumiklipp för Aftonbladet så önskar ni lite halloumi-inspiration så kommer det här.
Klicka på bilden för att komma till klippen.

Trevlig helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *