Full rulle men god mat behövs alltid!

Hej kära vänner.
Just nu är det minst sagt högsäsong då alla vill ha fester, de sista fotograferingarna innan sommaren ska bli klara, vi filmar lite kul saker till Aftonbladet-tv, jag har påbörjat en ny bok och sist men inte minst, jag har dragit igång som kökets kreativa ledare på fantastiska Furusunds Värdshus.

Men för den sakens skull så langar jag gärna ut lite goda recept här. Men, jag har gjort det enkelt för mig denna vecka då jag lägger med länken till min sida på Köket.se där fler av mina recept från Tv4 ligger. Här finns grilltillbehör, primörrecept, goda tillbehörssallader och även lite desserter. Kolla gärna in om ni hittar något gott där.

Jag kör vidare och så önskar jag er en härlig vårhelg med mycket och god mat!


Foto, Jakob Fridholm

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *