Musslor, fläskfilé och choklad-lakrits!

Musslor, fläskfilé och choklad-lakrits, kan det vara råvaror som passar er? Pröva hela eller delar av helgens meny. Det är verkligen supergoda smaker och hela den här menyn kommer från min bok, Fredagskockens Bästa Helgmenyer.

Att det är helg igen kan jag knappt förstå, känns som att det var måndag häromdagen och jag har jobbat lite runt om i landet med en kurs kring Grön inspiration denna vecka och laddar nu upp inför ledig helg, det känns fantastiskt!

Jag var och handlade lite igår och tänkte själv käka någon god pasta ikväll fredag och till imorgon så har jag en bit rådjursfilé som jag verkligen ser fram emot att laga och äta. Vill du veta vad det blir så får du hänga med mig på min Instagram 🙂

Trevlig helg, mina matglada vänner!


Recepten kommer från min bok Fredagskockens bästa helgmenyer och finns att köpa hos
nätbokhandlarna t.ex. här 


Bokförlaget är Semic och fotograf är Jakob Fridholm

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *