Vegolyx!

Allt fler väljer att äta mindre kött och fisk, både för sin hälsa och för miljön. Jag tror att det är viktigt att äta allsidigt även om jag som många dragit ner på köttkonsumtionen. Vad det gäller vegetariskt så är det många som tror att det inte är lika gott eller att man inte blir mätt, vilket jag skulle säga är en felaktig uppfattning. Eller så är måltiden felkomponerad helt enkelt.

Här kommer en riktigt god vegetarisk varmrätt från min kokbok, Fredagskockens Bästa Vardagsmat (från fredagskapitlet) som jag hoppas ska passa er helgmeny. Och för den som vill, kan ni ju alltid plussa med en liten bit kött eller fisk 🙂

Njut av en god helg!

En god och snabb vegetarisk måltid för helgen!
Fotograf är Jakob Fridholm
Bokförlag, Semic

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *