Lite goda tillbehör till helgens grillade.

Äntligen så är grillsäsongen igång på riktigt. Själv så försöker jag grilla så mycket det bara går. Just nu är det mycket jobb men det finns alltid tillfällen att tända grillen och för min del så får jag ju även grilla en del i mitt jobb. På lördag kör jag veckans sista jobb som blir Chefs Night i Falun, efter det så väntar lediga dagar vid grillen 🙂

Här kommer recept från en grillad supergod sallad och och en härlig pesto som jag tycker ni ska laga till er grillade kött-, fisk-, eller kycklingbit. Recepten är från min nya bok, Fredagskockens bästa grilltillbehör. 

Troligtvis kommer jag också grilla en favorit, grillad pizza. För recept och inspiration klicka här!

Trevlig helg kära vänner!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *