Dags för nygamla smaker nu till helgen.

Tillbaka efter härliga dagar i Thailand med mycket energi och smakrika upplevelser. Men som alltid när jag varit iväg på en resa så längtar jag tillbaka till vissa smaker. Ibland kan det vara köttbullar med gräddsås, ibland en bit fin fisk med brynt smör och pepparrot. Här kommer förslag på en meny som ni kanske vill laga till helgen. Recepten kommer från min allra första kokbok, Fredagskocken. Boken gjorde vi från den tiden då jag gästade Äntligen Morgon med Adam och Gry. Boken plåtades 2008 och gavs ut 2009 men recepten är tagna från programmen under 2006, 2007 och 2008.

Njut av helgen!

Modet förändras snabbt, både vad det gäller kläder, frisyrer, smaker och matfoto 🙂 🙂 🙂

Min variant av Pan con tomate med serranoskinka och där jag väljer att baka tomater först.

En enkel varmrätt men med fantastisk goda smaker!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *