Fredagskockens bästa vardagsmat på TV4

Idag söndag så gästar jag TV4 och Nyhetsmorgon med 3 härliga recept från min senaste bok. Klippen från morgonens direktsändning kommer så småningom ligga på Nyhetsmorgon. Har ni sett inslaget och är nyfikna på boken så går den att köpa i bokhandeln eller på nätet ex.vis hos AKADEMIBOKHANDELN, BOKUS eller ADLIBRIS

Jag är oerhört glad över att ha fått ge ut ännu en kokbok och just med ämnet vardagsmat har varit efterfrågat. Det finns förstås massor av recept men också en hel del tips på hur man kan tänka och göra för att få ihop vardagsmatlagningen.

Min nya bok, Fredagskockens bästa vardagsmat

På 20 minuter lagar du denna goda pasta!

På 30 minuter får du en supergod vegetarisk middag!

Vad sägs om god kyckling med mozzarellagratinerad broccoli och tomat på 30 minuter?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *