Semesterkäk!

Just nu njuter jag av härlig semester där jag inte planerat några stora saker överhuvudet taget mer än att jag ska hänga hemma på Rådmansö en massa och mest äta och dricka gott + att ha tid att träffa vänner, skönt sommarhäng helt enkelt. Det skulle kunna bli stora måltider men jag gissar att de flesta måltiderna kommer att bli enkla. Det känns så enkelt att laga något fantastiskt gott på sommaren, framförallt på grillen. EN av de bästa sakerna med grillen förutom att det är ett jäkligt trevligt sätt att umgås på är just enkelheten. En bit grillad fisk och kål med en enkel vinägrett och du har gjort en supergod middag. En pizza på grillen som är toppad med fina råvaror och du har gjort en fantastisk middag. Njut av enkel god mat och den svenska härliga sommaren.

I sökrutan kan du söka på fler goda recept! Njut av sommaren

Sommarhäng hemma på Rådmansö!
Allt en sommardag behöver innehålla. Sol, terrasshäng, lite bad och båt! Och förstås god mat 🙂

Ännu en pizza på väg in i grillen 🙂
Min pizzabotten och pizzainspiration hittar du här.

Grillad kummel och färsk vitkål som jag serverade med en  soya- och ingefäravinägrett

En god drink eller ett gott vin gör ju inte semesterdagarna sämre!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *