Helgens recept blir en väldigt god oxfilé!

Äntligen helg! Eller snart i alla fall, det gäller ju att förbereda sig. Senaste dagarna så har solen lyst och dagarna blir sakta men säkert ljusare dag för dag. För många väntar ledig helg och tid för att laga god mat och dricka något extra gott.

Helgens recept som jag tänkte bjuda på är vad jag skulle kalla högst otrendigt men jäkligt gott.
Receptet gjorde jag redan 2008 (och redan då ganska otrendigt) när jag gästade Äntligen Morgon på Mix Megapol. Det blev ett väldigt lagat recept av många och kom med i min första bok Fredagskocken. Än idag möter jag många som fortfarande lagar detta och haft det som en favorit i många år och därför valde jag att ha med det även i min senaste bok. Oavsett trendigt eller ej, detta är något som uppskattas mycket av många vilket förstås glädjer mig.
Pröva detta i helgen, och lagar ni det så tagga mig gärna på Insta eller Facebook.

oxfilé


Det här receptet och bilden kommer från min senaste kokbok, Fredagskockens helgmenyer. Boken är fotad av Jakob Fridholm och bokförlaget är Semic.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *