Min Matstudio!

min matstudio

För några år sedan satt jag och drömde att få rita och bygga mitt eget hus vid havet och en central del i det hela var att huset skulle inrymma en matstudio. Några år senare, för ca 1 år sedan stod huset med matstudion klart vid Åkeröfjärden på Rådmansö. Något som några år tidigare bara känts som en dröm långt borta men nu var sann, en otroligt härlig känsla.

Vad är då en matstudio? Jo, det är en plats där jag förbereda mina plåtningar och mindre arbeten, en plats där vi kan plåta och filma, en plats där jag kan ta emot sällskap för unika middagar eller om man önskar att konferera eller en inspirerande workshop. Detta och ganska mycket mer kan man göra här, det som är centralt är god mat.

Nu har jag haft en hektisk vecka där vi filmat 4 dagar hemma i studion och plåtat en dag (på annan ort) och nu i söndags som brukar vara vilodag så hade jag The Winery Hotel på en Workshop kring mat och dryck i kombination. Så kul att få hänga med duktiga kollegor. Känns bra att jobba hemifrån. Vill du se bilder från Min Matstudio gör du det här.

minmatstudio

Någon form av organiserad kaos när vi filmar!

workshop

The Winery Hotel på workshop i Min Matstudio

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *