Full rulle i Min Matstudio!

Bra start. Efter en skön julledighet och lite mjukstart har nu arbetet dragit igång för fulla muggar vilket känns kul även om jag inte ler åt alarmet när det ljuder på morgonen.
Nu i veckan så stylar vi (jag och min kollega, Daniel) ett matjobb hemma i Min Matstudio hela veckan utom torsdag då vi har ett annat matstylingjobb för en reklamplåtning. Lördagen är ledig men ser fram emot ett kul jobb på söndagen då jag får besök av några från The Winery Hotel som vi ska köra en kul teambuildingaktivitet med. Det är dumt att ha tråkigt.

minmatstudio

Organiserad kaos. Nu kör vi långa men effektiva inspelningsdagar i Min Matstudio.

studio3

När ett proffs tagit bilden och det är organiserad ordning. Fotograf, Jakob Fridholm

Studio7

I Min Matstudio arrangerar jag även unika middagar, konferenser, teambuildingaktiviteter när vi inte plåtar.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *