Champagnefest!!!

Häromdagen så bjöd jag in några vänner från United Influencers på en härlig Champagnemiddag i Min Matstudio på Rådmansö. Vi hade en fantastisk kul kväll tillsammans och jag tror att alla gick därifrån med mer champagnekunskap och med mätta magar 🙂

FullSizeRender-1

Vi startade upp med lite Bollinger Special Cuvée på terrassen

IMG_7982

Jag älskar och sabrera och fler av de andra att göra det också

IMG_6227

Jag och min Kollega Daniel lägger första serveringen

IMG_6232

Bakad lök med brynstsmör- och lökcreme, råmarinerad pilgrimsmussla, syrad lök, friterad poatis och torkade örter

IMG_6263

Daniel lägger varmrätt

IMG_6269

Vi lägger det sista på varmrätten

IMG_6278

Hälften av flaskorna sabrerades

IMG_6312

Det härliga gänget från United influencers

IMG_7923

Min Matstudio blev klar i årsskiftet och ligger vackert vid Åkeröfjärden på Rådmansö. Här tar jag emot konferenser och arrangerar unika middagar för slutna sällskap. Vi fotar och filmar en hel del här också.

meny

Kvällens meny!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *