Nu drar det igång på riktigt!

De senaste veckorna har jag vaknat när jag vaknat, dvs utan alarm. Jag har klivit ur sängen gått ner till bryggan, hoppat i, simmat en sväng. I lugn och ro har jag sedan förberett min frukost och intagit den i lugnaste möjliga tempo på terrassen. En så fantastisk och behaglig rutin. Min semester har inneburit massor av bad, mycket båt, mycket häng förutom all go mat och alla fantastiska viner!

Men nu har arbetet dragit igång på allvar men också det på bästa sätt. Denna vecka har jag 4 plåtningar hemma i Min Matstudio och samtliga av dessa kan jag också förbereda där, så morgondoppen och båtturerna behöver jag inte hoppa över och jag får vistas i en underbar miljö. Även om uppstigningen styrs av alarmet och dagen är lite mer styrd så är jag ganska nöjd med livet 🙂

FullSizeRender-62

Älskar att kunna jobba hemifrån Min Matstudio, man kan ha det värre 😉

IMG_7493

1 av 4 plåtningar denna vecka. Här är det höstjobb på G.

FullSizeRender-65

Morgondoppen fortsätter trots arbete 🙂

FullSizeRender-64

Kvällsturerna med båten är oförglömliga. Att bara åka ut en sväng, lägga till i en vik och bara njuta av lugnet, dofterna, ljudet och förstås det vackra runt i kring!

FullSizeRender-63

Åkeröfjärden. På väg hem efter en kvällstur.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *