Stolt som en tupp!

Härom kvällen när jag satt och kollade runt i mina sociala medier så ser jag helt plötsligt en bild från Elisabeth Johansson där hon berättar stolt över att hennes bok ligger på en 3:e plats på Åhléns topplista. Och när jag kollar närmre på bilden till min stora glädje så ser jag att min senaste bok, Fredagskockens Helgmenyer ligger på en 2:a plats efter Roy Fares, som jag anser att man inte ens kan tävla mot.

Så sjukt glad och stolt 🙂 Boken kan ju förstås bl.a. köpas på Åhléns men förstås också hos andra bokhandlare och nätbokhandlare så som Adlibris och Bokus.

Så jäkla tacksam, stolt och glad!

fredagskockens helgmenyer

Just nu ligger min senaste bok på en hedrande 2:a plats på Åhléns!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *