Utekök!

FullSizeRender-60

Nu när jag byggt hus med mitt drömkök så är nästa projekt tomten och ett härligt utekök. Jag väntar just nu på grävare som ska hjälpa mig att få ordning på tomten så att det kan byggas terrasser och anläggas gräsmatta men jag kunde inte låta bli när jag häromdagen fick mitt senaste tillskott, en Ofyr att sätta den på plats för att provlaga lite 🙂

Jag har redan 2 kolgrillar, en gasolgrill och nu en fantastisk snygg ofyr! Och det är inte stopp där heller, jag vill ju ha en vedugn såklart, man måste ju kunna baka lite världsmästarbröd 🙂

Hur eller hur, allt får ta sin tid även om jag är en otålig människa.

FullSizeRender-59

Du eldar i mitten och steker sedan på gjutjärnsringen alt eldar maten eller lägger på ett grillgaller och grillar när det blivit en fin glöd.

 

ofyr

Här kommer ett snyggt utekök växa fram.

FullSizeRender-58

Hamburgare fick bli första måltiden på Ofyren.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *