Ännu mera grillat!

IMG_7024

Bonnamat. Grillad Iberico secreto med grillad kål, bakad färskpotatis och salviasmör!

Jag är ledsen, jag kan inte tröttna på att laga mat eller ännu mindre grilla. Nu i semestertider så grillas det mer än någonsin. Det bästa med att grilla är verkligen smaken. På andra plats skulle jag säga att det är så enkelt att lyckas. På tredje plats, man lagar mat tillsammans, alla kan vara med och man umgås under hela tillagningen.

Igår blev det en riktig enkel men förstås supergod grillmiddag. Jag fick tag i en bit secreto, en supergod och fet styckdetalj från dom kända spanska Ibericogrisarna. Oftast känner man igen Iberico från de berömda spanska skinkorna men som ni alla vet så består ju inte bara grisarna av en stor skinka så det finns massor av styckdetaljer som säljs färska och är sååå goda!

skortenständare

Grillen kommer att tändas många gånger denna sommar. Jag tänder med en skorstenständdare elller som det också kallas tändrör, vilket jag tycker är helt överlägset bäst! 40 minuter och så har du en perfekt glöd.

tanda grillen

När jag häller ut briketter från tändröret så har jag en perfekt glöd!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *