Jobba hemifrån

Jag älskar mitt hus ute på Rådmansö. Jag hade en dröm om att få rita och bygga ett hus vid havet och jag följde mina drömmar och har bott här nu i ett halvår. Det känns tråkigt att behöva att åka hemifrån även om det är så att jag ska ut på ett kul jobb eller något annat kul evenemang.

Tur är att jag i huset har en matstudio där jag kan jobba ifrån. Här förbereder jag plåtningar, vi kör en del plåtningar här och jag kan ta emot sällskap för unika middagar eller konferenser. I veckan har jag jobbat nere i stan på dagarna men hunnit med att ha  ett par evenemang hemma i studion.

Nedan kommer lite bilder men vill du se fler bilder från från studion och bygget så kolla in instagram #minmatstudio

FullSizeRender-11

Lime- och basilikapanna cotta med rabarber, hallon, maräng och mandelsmulor

FullSizeRender-12

Salmalax och primörer i en rostad kykling- och lapsang soushongbuljong med ingefära- och soyamajonnäs

FullSizeRender-13

Mellan regn och sol igår kväll

FullSizeRender-14

Rätt nr 2 på G

FullSizeRender-15

Dukning på G

IMG_6768

Jag älskar verkligen mitt kök och vill jobba mer hemmifrån 🙂

FullSizeRender-16

Terassen

FullSizeRender-17

Skönt konferenshäng

FullSizeRender-18

Här avslutar konferensgänget med att var med och laga deras meny

FullSizeRender-19

Min kollega Daniel inspirerar deltagarna

IMG_5531

Vem älskar inte vatten?

FullSizeRender

Som  sagt, ganska härligt att jobba hemifrån. Här är från en plåtning tidigare i våras

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *