Vårmat och julmat på en och samma gång…

IMG_6362

Vårplåtning hemma hos mig för Allt Om Mat

Jag äter normalt sett mat efter säsong i allra största möjlighet. I restaurangvärlden så eftersträvar alla kloka kockar det. Men som för mig som till ganska stor del  jobbar med matstyling och receptproduktion blir det ganska ofta att man är helt ur säsong pga av att tidningar, broschyrer eller vad det ska bli tar tid att producera så jobben ska in i god tid innan säsongen.

Nu i veckan så har vi plåtat måndag, tisdag och onsdag och har hunnit med både vår, höst och jul. Jul känns ju inte alltför sexigt att stå och jobba med ner våren spirar utanför fönstrena. Däremot så har vi plåtat ett superhärligt vårjobb (som dock kommer ut nästa år) för tidningen Allt Om Mat som vi hade möjlighet att plåta utomhus hemma hos mig på Rådmansö, vilket var en fantastisk dag.

IMG_6380

Det var jul- och höstjobb som plåtades i Hyrstudion

FullSizeRender

Jobba hemifrån och samtidigt hoppas på att vädergudarna är på ens sida 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *