Ännu en fantastisk vecka till ända och förstås lite söndagsgrill!

Jag brukat ju tjata om vilket fantastiskt kul jobb jag har och denna vecka har inte varit sämre än någon annan. Vartannat år så arrangeras Nordens största mässa för restauranger och caféer under namnet Gastronord och jag hade äran att få vara moderator för Sveriges största restauranggrossist Martin & Servera.

Vi hade en fantastiskt scenprogram med bl.a. Sebastian Boudet, Niklas Ekstedt, Andreas Hedlund, Stefan Eriksson, Systrarna Brydling, Edin Dzemat, Johan Gottberg, min bror tillika sommeliervärldsmästare Andreas Larsson med flera med flera. Och jag får förstås inte glömma mitt sällskap Fredrik Andersson och Jonas Lagerström från Svenska kocklandslaget som hängde med mig i dagarna 4.

Ett intensivt jobb men så galet jäkla kul och hur mycket inspiration och god mat har jag inte hunnit äta under dessa dagar. Arbetsveckan avslutades med ett jobb hemma i Min Matstudio så söndagen innebar sovmorgon deluxe, långfrukost, ett träningspass och grillen fick äntligen glöda igen!

FullSizeRender

Niklas Ekstedt lagade tacos på renhjärta

FullSizeRender 5

Min bror Andreas Larsson tillika sommeliervärldsmästare 2007 och jag inspirerade kring mat och dryck i kombination

FullSizeRender 3

Johan Gottberg pratade hållbar gastronomi

FullSizeRender 2

Ulrika Brydling, jag och Edin Dzemat

IMG_6081

Jonas Lagerström och Eddy Zippert från svenska kocklandslaget (deras lagkamrat Fredrik Andersson försvann när vi skulle plåtas. Men allt lugnt, han dök upp när kameran försvunnit :))

IMG_6084

Djupt nersjunken i soffan med en Cognac i handen efter lördagens matlagningssejour i Min Matstudio

13115882_982270475175523_989483266_n

På söndagen grillade jag (med lite äppelspån) fantastiska ungtupplår från Tockafarmen, lökar och morötter. Sen skar jag ner de grillade grönsakerna och gjorde en sallad på dessa med massor av granatäppelkärnor.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *