Studion uppdateras och nu är vi igång med att laga god mat!

Jag påbörjade mitt drömprojekt för drygt 2 år sedan då jag hittade och köpte en fantastisk tomt vid Åkeröfjärden ute på Rådmansö. Jag i många år drömt om att få rita och bygga ett hus. Helst av allt var ju förstås då att få bygga ett hus med egen matstudio för foto och film men också för att ibland kunna köra unika middagar eller erbjuda en unik mötesplats där man kan konferera med mycket och god mat i fokus.

Huset och Studion stod klart i början av december men det har dröjt till nu innan inredning och allt var på plats. Var det gäller inredningen så blir man väl iof aldrig klar men allt som behövs finns i alla fall på plats. Det är ett fantastiskt fint ljus i studion och jag har valt gråa ekplank till golv, vita väggar och sen att fortsätta med vit, grå och svart inredning det ger i alla fall mig ett lugn vilket behövs för min i övrigt så röriga hjärna. Nu gäller det att hitta dom kul detaljerna och för ett par veckor den så hittade jag en fin lampa i råmässing och nu har jag även hittat lampor i råmässing till köksön (nedersta bilden) och jag kommer att fortsätta med att försöka hitta vackra detaljer i råmässing. Behöver jag säga att det är en ganska skön känsla att få vakna upp här, laga god mat här och bara att njuta av den vackra skärgårdsmiljön.

Studion uppdateras med jämna mellanrum vilket ni kommer att kunna se här. Men nu är vi i alla fall igång och tar emot gäster som önskar en personlig miljö och jäkligt god mat 🙂

studion003

12 sittplatser redo för hungriga mötesgäster.

studion002

I väntan på våra första mötesgäster.

Studion

Köksön med nya lamporna i råmässing.

IMG_5949

En högst nöjd kock, husbyggare och drömmare som lever efter måttot, Lev dina drömmar!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *