Jobbresor, grillat och Champagne!

glödtorsk på GTorsk o Champagne

Periodvis kan jag resa ganska mycket i mitt jobb och denna vecka har jag har jag hunnit med ett matlagningsevent, en utbildning, 2 mässdagar och en fotografering och städerna har varit Lund, Göteborg, Örebro och slutligen vad som kan räknas som hemma, Bromma. Nästa vecka jobbar jag 2 dgr hemma i studion på Rådmansö och sedan 3 dagar i Bryssel.

Idag pratade jag med min bror som också reser mycket i jobbet och då jag drog min jobbvecka men han kontrade snabbt med sin vecka då han hunnit med Bordeaux, Paris, Champagne, Hamburg, Toulouse och dessutom en snabb visit i Stockholm, och sen bär det av vidare till Argentina nästa vecka. Så ja, det är skillnad att på vårt resande. Det känns ju som en av oss har aningens mer spännande arbetsresor 😉 Dock vill jag tillägga att jag har världens roligaste jobb!

Nu njuter jag av att få grilla hemma på Rådmansö och njuta av god Champagne. I glaset blev det André Clouet vilket det var länge sen jag drack, gott! På tallriken, ännu godare. Grillad torsk, hjärtsallad, blomkål och rödlök som avslutades med att ringla över en granatäppelvinägrett och smulad getost från Löts Gårdsmejeri.

Pröva det till söndagsmiddag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *