Grillad pizza extra allt!

IMG_5791

Jag som älskar att grilla och menar på att precis allt går att grilla, kommer så fort möjlighet ges att grilla nu efter ett mindre uppehåll pga vinterväder!

I söndagskväll var jag ledig, grillsugen och samtidigt pizzasugen. I min kyl fanns massor med goda rester. Vad gör man då? Svaret är enkelt, grillar pizza späckad med allt gott man har hemma. Slutresultatet blev magiskt gott. Tunn dinkelbotten, cream cheese, tunna skivor helbakad rotselleri, sparris, valnötter, parmesanost och rökt lax fick åka ner på bakstenen i min kolgrill. Sedan grillades den tills botten var knaprig och näst intill bränd och då toppade jag den med picklad rödlök och färsk italiensk tryffel!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *