Sjukt kul jobbhelg!

tv4

I fredags så var jag anlita av ett härligt säljgäng för att uppvakta en Mediabyrå med en  3-rätters lunch. Efter det så åkte jag och preppade i ordning för helgens jobb.

På lördag morgon med start kl. 08.00 var det dags att gästa Nyhetsmorgon på TV4 där jag lagade en 3-rätters meny från nya boken. Det är alltid lika kul att gästa dom och träffa övriga intressanta gäster. Kolla in klippet här!

På lördagkvällen så körde jag ett annorlunda jobb i Min Matstudio då några vänner skulle arrangera en svensexa åt pappabloggaren (som jag snott bilderna från) och komma och laga mat tillsammans med mig. Vad jag menar med annorlunda så syftar jag på att det brukar vara aningens mer städade tillställningar som jag annars kör. På bilden så ser det ju dock städat ut i alla fall 😉

svensexa2svensexa1svensexa

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *