Dubai

dubai2dubai1dubai3

Första gången i Dubai och det känns så härligt att vara helt ledig. För hur mycket jag än tycker om att laga och äta god mat så är det viktigt att släppa allt och bara vara. Oftast när jag reser så handlar resorna om mat och jag har noggrant plockat ut allt jag ska äta och vad jag ska besöka men nu är jag bara. Dubai är ju en häftig stad där allt finns men det som jag älskar, äktheten och terroiren känns långt borta. Jag har ätit gott men inget unikt, jag som älskar goda viner får feber över vinpriserna. Bollinger som jag skulle kunna kalla min huschampagne hemma kostar 4000 SEK här, galet! Så även i dryckesväg blir det inga höjdare men det kanske är bra att vila sig från smaker som man annars är van vid och vill ha. Redan efter ett par dagars ledighet så känner jag skaparlust och börjar att tänka på kul, härliga och nya smaker. Turisten Larsson har gått all in och åkt hop on hop off buss i 2 dgr, besökt Dubai Mall,  Burj Khalifa, Pier 7, The Palm, Nasimi Beach Club, JBR, Ökensafari, Magdans, Level43 och ändå hunnit “bara vara” 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *