Menyn och några bilder från helgens gästspel!

Gästspelet

Mina dagar ser minst sagt olika ut. Det händer mycket men just nu är jag på väg ner mot Dubai där jag bara ska sola, äta, dricka och njuta av ledighet! I helgen gästspelade jag med en Champagneweekend på Stufvenäs gästgivargård och här kommer ett par bilder från den….  När jag jobbar är det lätt att glömma att ta bilder och ljuset i köken är sällan speciellt snygga så tyvärr inte så många el snygga men ändå.

Imorgon kommer det lite goda påskrecept, dock levererade från en solstol 🙂

Menyn såg ut så här

Tilltugg

Mandelpotatischips med löjromsdip

Rågchips med Brillat Savarin och picklat äpple

Crostini med Gran Serrano och kronärtskocksmajonnäs

 

Meny

Salmalax med råmarinerad gurka, fänkål och kålrabbi samt forellrom, dillcreme och rågskorpor

Carne cruda med dragon, rödbeta, kapris, parmesanost, råhyvlad champinjon, tryffelmajonnäs och friterad lök

Skrei med råstekt blomkål och svartkål samt brynt smöremulsion, skaldjurskrockett, skaldjurssky och picklade steklökar

Vit Caprin med rödbetsreduktion, picklad gulbeta, flädermarinerad polkabeta och surdegschips

Ingefärskokt äpple, äppelmunk, äpple- och basilikasorbet samt färskostmousse smaksatt med kardemumma

1 Comment

  1. Hej Mattias!
    Tack för en underbar mat- och dryckesupplevelse, helt underbart! Har också bloggat lite:
    http://www.lantliv.com/bloggar/bettinas-betraktelser/champagnehelg-pa-stufvenas/
    Glas påsk! Vi ses säkert framöver, hälsar Bettina, chefredaktör på Lantliv

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *