Bokrelease på NK!

IMG_5432

Idag var det dags för bokrelease på NK där jag bjöd på lite härliga tilltugg från boken och berättade lite kort om min bakgrund och mina tankar och idéer kring boken.

Boken heter Fredagskockens Helgmenyer och är 12 riktigt goda menyer som alla ska klara av att laga och med många kocktips. Det som verkar att uppskattas mest är att varje recept är uppdelat i 2 delar där den första delen går att förbereda och det är redan dagen före om man önskar. Allt för att det ska vara enkelt när gästerna är på plats och så att man kan hänga med sina vänner i stället för att stressa ihjäl sig i köket.

Om någon kan och vill så bjuder jag på nya goda tilltugg på Åhléns nästa torsdag 17-19 i smakbaren.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *