Nya boken!!!

Det är en sjukt häftig känsla när man får hålla i sin nya bok för första gången. Idag släpps den, Fredagskockens Helgmenyer 🙂

Det är en bok där jag tagit fram 12 härliga helgmenyer som jag hoppas ska kännas inspirerande och att det ska vara recept som alla ska klara av att laga. Jag har också ställt upp recepten så att det är en första del som går att förbereda och det är redan dagen före om man önskar, allt för att det ska kännas enkelt när gästerna är på plats. För visst vill man hinna hänga och äta med sina gäster, inte stå i köket hela kvällen när gästerna sitter vid matbordet. 36 härliga recept med vintips, fantastiska bilder tagna av Jakob Fridholm och många kocktips på hur du lyckas med din måltid.

Boken kommer att säljas där böcker brukar säljas bl.a. här;

Bokus http://www.bokus.com/bok/9789155262679/fredagskockens-helgmenyer-trerattersmiddagar-med-vintips/

Adlibris http://www.adlibris.com/se/bok/fredagskockens-helgmenyer-trerattersmiddagar-med-vintips-9789155262679

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *