Ledig helg!

Lilla Ego

Jag tänker på mat större delen av min vakna tid, det kanske låter konstigt men eftersom jag jobbar med mat så är det inte det. Jag har ett kreativt jobb där tankarna behöver strömma kring mat för att komma på nya goda idéer, menyer, recept m.m. Men jag har också lagt märke till att jag tänker lika mycket på mat när jag är ledig. Det är väl iof inte heller så konstigt eftersom man äter el åtminstone bör äta minst 3 ggr om dagen. Ett tydligt tecken på att jag är ledig är när jag äter en måltid och samtidigt tänker på vad jag ska äta till nästa måltid, då är jag ledig och avslappnad.

Nu har jag haft en helt ledig helg med massor av goda middagar, goda frukostar, goda luncher och inte minst gott fika. Helgens höjdpunkt var ändå på Lilla Ego, så grymt bra stämning och alltid lika goda och personliga smaker. Jag är inte ensam om att tycka det men för mig är det just nu favoriten i Stockholm. Tack också underbara Riddersviks Gård för gott och snyggt söndagsfika!

Nu väntar en grymt kul vecka med spännande möten, mer god mat, kul jobb och inte minst bokrelease!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *