Lev dina drömmar!

Matstudion vinter

Jag har alltid blivit kallad drömmare och jag är själv väldigt nöjd med att vara en drömmare, jag är ofta ute och svävar i en annan värld, ständigt nya idéer och visioner och det är så viktigt att få drömma sig bort ibland. Men det finns drömmare som alltid drömmer men aldrig genomför sina drömmar, allt behöver man inte genomföra men vissa drömmar ska genomföras. För ca 10 år sedan så började jag att drömma om att flytta ut på landet eller i skärgården och  rita mitt eget hus och matstudio. Jag hade inga pengar, ingen tomt men en härlig dröm. Nu sen några månader tillbaka är står det här vackert vid Åkeröfjärden på Rådmansö. #levdinadrömmar #duleverbaraengång #siktahögreänvaddukanse #älskalivet #minmatstudio

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *