Det här ska bli så sjuuukt kul!!!

grillabild

Jag är så tacksam att få bli en del av familjen United Influencers. En snabb presentation av mig.

Jag är kock sen mer än 20 år tillbaka och älskar mat, vin och livet! Jag är bra på att njuta av allt det goda och vill gärna dela med mig av det och inspirera andra till att laga, äta och dricka gott. Några ledord som jag följer; Lev dina drömmar, Sikta högre än du kan se, Du lever bara en gång, Man blir snygg av snygg mat.

Jag har ett företag som heter Modern Gastronomi, där vi utbildar, inspirerar, skapar recept, kör företagsevent så som aktiv matlagning eller catering till roliga tillställningar. Jag är kokboksförfattare och ger nästa vecka ut min 6:e kokbok!

Jag har också nyligen genomfört en av mina alla drömmar, Jag har ritat (med hjälp av en arkitekt förstås) ett hus och matstudio ute på Rådmansö, här kommer vi ha många roliga tillställningar, filma och fota.

I min blogg kommer ni att få recept, se bilder från alla galna och kul jobb som jag gör + lite andra njuta av livetgrejer 🙂

Hoppas att ni vill hänga med mig!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *