Ännu en dag i fotostudion!

höghojdsplatning

Ingen dag är den andra lik i mitt liv, det enda jag vet när jag vaknar upp på morgonen är att jag kommer att jobba med någon god mat och det kommer att bli kul. Idag plåtar jag med Jakob Fridholm i Hyrstudion för min nya bok Fredagskockens Helgmenyer. En bok som jag hoppas kommer att bli den mest använda kokboken. För mig handlar det inte bara om att det ska bli en snygg bok, jag vill ju självklart göra en bok som används. I denna bok så har jag gjort 12 menyer som jag själv verkligen vill laga och äta, det ska inte vara alltför krånglig att laga och mycket ska gå att förbereda så att man kan sitta ner tillsammans med sina gäster och njuta av både mat och sällskap.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *