Champagne!

Just nu befinner jag mig nere i Champagne där jag gör ett jobb för Tidningen Lantliv som arrangerat en härlig Champagneresa. Vi har besökt, Bollinger, Ayala och Hatt et Söner, vi har fått i oss massor av god Champagne, massor av god mat och många härliga minnen. Gänget som åker med oss fick också en av kvällarna vara med och laga mat, då dom lagade ett par av mina recept från en bok jag gjort för just Bollinger.
På bilden ovan syns jag med Masterblendern på Ayala samt Magnus och Nilla som är med på resan och som också driver Champagne.se Magnus och Nilla hade med sig 2 riktiga överraskningar som de så generöst bjöd på, en Ayala från 1947! och en Bollinger från 1955! ganska unikt att få möjlighet att dricka dessa fantastiska rariteter. Men kolla in nedan, det blev fler goda Champagner på resan. Nästa vecka kommer jag ladda upp lite goda Champagnerätter om det är så att några av er skulle vara lite sugna på god mat och god Champagne.

Önskar ni goda recept så är det bara att bläddra i bloggen nedan eller att söka i sökrutan för lite inspiration.

Trevlig helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *