Härlig semestertid :)

Jag har för första gången på länge en semester med väldigt lite inplanerat, vilket är galet skönt. Att få vakna upp och först då bestämma vad man vill göra och vad man vill äta är så lyxigt då kalendern annars alltid är mer eler mindre fullbokad. Trots att jag har haft väldigt lite inplanerat så har det ändå blivit en händelserik semester då jag är en ganska rastlös människa. Det har i alla fall blivit mycket gott och en hel del hemma på Rådmansö samt lite härliga hotell och restaurangbesök. 2 favoritbesök har ändå blivit Alberts kök och hotell där vi bodde i deras nyblivna svit och åt fantastisk bra mat. Ett nästa stopp blev Göteborg där vi bl.a. besökte restaurang Toso som levererade en grymt fin måltid.

Önskar ni receptinspiration så sök i sökrutan för goda idéer 🙂 Njut av sommaren.

Bilder från den fantastiska sviten på Alberts där vi hade egen bastu och takterrass!

Råstekt hummer, ängad rödtunga och Movitzkyckling på Alberts

På restaurang Toso äter man asieninspirerade smårätter

Ett stopp i Ljungskile där vi grillade torsk med fantastisk utsikt

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *