Jobb, jobb, jobb!

Tur att jag älskar mitt jobb och har gott om energi för det är många roliga saker varje dag! Sen är förstås inte allt lika glassigt som det ser ut på de bilder som man lägger upp. Det är ju förstås timmar av städ före och efter jobb, all mat som ska förberedas, alla offerter och idéer som ska skrivas, inköp, fakturering, redovisning, möten osv. En småföretagares vardag 🙂 Men det som gör mitt jobb lätt är att man möter så många positiva och glada människor, vi är ju mest där det är fest!

Här tillsammans med Jonas Lagerström inför lördagens grillevenemang för 180 personer på Jungfrusunds Marina!

Men innan vi ska stå och le inför gästerna så ska allt beställas, förberedas, packas och planeras. Här är mat, porslin, städprylar m.m. packade!


Stök! Här är hemma i Min Matstudio inför kul inspelningsdagar!

 

Nästa dag så kan studion se helt annorlunda ut. Här är härliga gänget från Vinguiden som hade en teamwork hemma hos mig. Dom blev indelade i 4 team och så blev dom tilldelade varsin råvara och varsitt vin och skulle laga den perfekta mat- och vinmatchningen!

Fredagskocken, Matstudio, Konferens

Förberedelser innan gästerna anländer. Fotograf, Jakob Fridholm

Städning efter gästerna lämnat för att ladda för nya kul uppdrag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *