Det händer grejer :)

Det händer mycket just nu, både privat och med mitt jobbande. Det senaste 2 veckorna har vi haft inspelningar i Min Matstudio + att vi har hunnit med fler kul kvällsarrangemang och denna vecka så kör vi 2 event i Linköping + ett stort Ofyrevent på Ekerö på lördag. Trots det så försöker jag också hinna med min trädgård där jag anlägger gräsmatta, utekök och ska snart plantera träd 🙂 Och förstås hinner jag med att äta, senast i fredags hade jag besök av Carelian Caviar och skapade en Caviarmiddag.

Snart är gräset grönt runt ikring det som är på väg att bli mitt coola utekök!
Jag bygger ett Ofyrkök med arbetsbänkar, sittbänkar, vedställ och så klart självast ofyren, där jag kan grilla, elda, röka och woka mat!

I Min Matstudio spelar vi bl.a. in 12 klipp för Vinguiden som släpps med start i början av september!

I fredags hade jag finbesök av Carelian Caviar och gjorde en 5-rätters Caviarmiddag som såg ut så här;

Carelian Caviarmiddag

Petit Choux fylld med caviar och gräddfil
*
Gaffelmosad potatis med brynt smör och caviar
*
Oxtartar med bondbönor, syrad fänkål och brynta kantareller samt briochekrutonger och caviar
*
Blomkålscreme med stekt pilgrimsmussla och caviar samt citron- och persiljeolja
*
Stekt hälleflundra med sauterad grön sparris och färsklök samt smörsås med caviar

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *