Instagram, facebook, blogg, youtube och receptförfrågningar

Jag älskar verkligen sociala medier, både hur enkelt det är att hålla kontakt med någon som kanske bor långt borta eller som man alldeles för sällan hinner träffa men också hur enkelt det är och hur mycket inspiration man kan få. Jag tycker också att det är helt fantastiskt att mat och dryck har blivit så populärt att dela.

Jag försöker vara så aktiv som möjligt för att dela inspirationsbilder och recept. Är det någon typ av recept som ni önskar så skriv gärna det så hoppas jag att jag kan återkoppla.

Jag är aktiv både här på Bloggen men även på Instagram  Facebook och på Youtube
Häng gärna med mig här och har ni tips om någon som jag bör följa så tipsa mig gärna.
Här kommer lite gott från min Instagram.

IMG_8471

FullSizeRender-104

FullSizeRender-105

FullSizeRender-106

IMG_8260

IMG_8285

IMG_8454

IMG_6613

kräftor

IMG_7612

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *