Plåtning, matlagningsevent och studie i den perfekta hamburgaren!

Jag har ännu en grymt kul vecka med olika jobb. Måndagen startade med en plåtning och på kvällen körde vi ett matlagningsevent med hamburgaren i fokus där vi lagar en hamburgare “ala Heston” men med mitt recept på hamburgerbröd samt dom enligt mig perfekta tillbehören, brynt lök, tryffelmajonnäs, och Gruyereost, det blir fan inte godare än så.

På tisdagen körde vi nästa matlagningsevent där ett glatt gäng fick laga en  finfin 4-rättersmeny och på onsdagen ett litet kundevent på Hyrstudion där vi kör många plåtningar och events.

burgare

Ingen skönhet men det här är för mig den ultimata burgaren!

burgarevent

Saltad 1 timme före malning, högrev och picanha som är mald 5 m.m. och bara fixerad i plats som sen ska stekas på hög värme tills ytan är knaprig och kärntemperaturen 55 C.

event

Onsdagsmingel där vi bjöd på pizza bianco gjorda på dinkelbotten med bakad rotselleri, champinjoner, lök och västerbottenost.

plåtning

Måndagens höghöjdsplåtning.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *